A drágakő útja

Way of gemstone

Üdvözöljük a csiszolt, valódi drágakövek világában. 

A Renigem drágakövek a tökéletesség jegyében születtek. Gondozni kívánjuk azt az örökséget, amely a valódi drágakőkészítés konvencionális alapja. Drágakő beszerzéssel, és csiszolással foglalkozunk.  Mi felkutatjuk az eredeti nyers köveket (ásványokat), csiszoljuk és ha kell ékszerbe is foglaltatjuk, hogy Önnek már csak gyönyörködnie kelljen. A mi dolgunk, hogy a kő útját végigkísérjük, a bányától az ékszerig, és biztosítjuk hogy az út folyamán a valódi drágakő nem “vész el” és nem “alakul át”…

Szenvedélyesen gyűjtjük és válogatjuk a világ számtalan országából a nyers köveket, hogy a legkiválóbb alapanyagokból, művészi érzékenységgel csiszolhassuk, alakíthassuk Önnek a legragyogóbb drágaköveket.

Ha Önnek is segíthetünk, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot

A Renigem olyan drágaköveket alkot, amelyek az évszázados múltra visszatekintő kézi csiszolás rítusai szerint készülnek. A legkiválóbb alapanyagokhoz minden esetben hozzájárul a Renigem csiszolómesterének felkészültsége, és elhivatottsága a föld mélyének kincsei iránt. A Renigem drágakövek méltón megállják a helyüket bármilyen ékszerben, legyen az egy üzletasszony mindennapi viselete, vagy egy világsztár ragyogó, alkalmi ékszere a vörös szőnyegen, Los Angelesben.