A drágakő útja


Üdvözöljük a csiszolt, valódi drágakövek világában

Drágakő készítés.

A drágakő készítés hosszú folyamat. Mi felkutatjuk az eredeti nyers köveket (ásványokat) a világ számos tájáról. Megérkezésük után válogatjuk, osztályozzuk őket. A nyers ásványokat gondos tervezés után, a legszebb formákra csiszoljuk, és ha kell ékszerbe is foglaltatjuk, hogy Önnek már csak gyönyörködnie kelljen.

A mi dolgunk, hogy a kő útját végigkísérjük, a nyersanyagtól az ékszerig. Biztosítjuk hogy az út folyamán a valódi drágakő nem “vész el” és nem “alakul át”…

Drágakövek a világ sokféle tájáról

Szenvedélyesen gyűjtjük és válogatjuk a világ országaiból a nyers köveket, hogy a legkiválóbb alapanyagokból, művészi érzékenységgel csiszolhassuk, alakíthassuk Önnek a legragyogóbb drágaköveket.

Ha Önnek is segíthetünk, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot

A Renigem olyan drágaköveket alkot, amelyek az évszázados múltra visszatekintő kézi csiszolás rítusai szerint készülnek. A legkiválóbb alapanyagokhoz minden esetben hozzájárul a Renigem csiszolómesterének felkészültsége, és elhivatottsága a föld mélyének kincsei iránt. A Renigem drágakövek méltón megállják a helyüket bármilyen ékszerben, legyen az egy üzletasszony mindennapi viselete, vagy egy világsztár ragyogó, alkalmi ékszere a vörös szőnyegen, Los Angelesben.

Megtalálhat minket a Tik tokon is.